Samarbetspartner

Under de år jag har haft den här bloggen har jag samarbetat under längre och kortare perioder med olika företag. För att kunna vara så transparent som möjligt listar jag här en lista på de företag som jag i något skede haft ens minsta lilla samarbete med (oftast har det handlat om vissa rabatter på deras produkter i utbyte mot feedback och synlighet på bloggen och i andra sociala medier). Det finns många bra företag och tillverkare inom cykelbranschen, av alla märken kan jag speciellt varmt rekommendera nedanstående märken.

 

Jag kan stolt meddela att jag haft nöjet att samarbeta med Wolf Tooth Components. WTC är tillverkare av bland annat enkelklingor av så kallad narrow/wide-typ. Jag använde deras singelklingor och var mer än nöjd.

Kolla in deras hemsida och bli hänförd!

IMG_0535.JPG

Under vintern 2015-2016 var jag även ambassadör för Trainerroad. Senaste vintrarna har jag inte använt mig av Trainerroad, men varje vecka lyssnar jag på deras podcast. Helt suveränt bra lyssning! Läs mer här!

 

ladda ned

Under en kort period 2015 deltog jag också i Absolute Blacks ambassadörsprogram. Efter denna period har jag fortsatt att använda deras ovala klingor. Inte för att jag längre får rabatt utan för att jag tycker att de är helt suveräna.

Bildresultat för absolute black logo

Från och med sommaren 2016 cyklar jag främst på Trek cyklar som jag köpt från min lokala cykelaffär VM-Sport.

Bildresultat för trek logo

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: