Tinker Juarez och andra hjältar

När jag började med cykling för cirka 25 år sen var Tinker Juarez en av mina första idoler. Ja…jag var så ung då att det kändes rimligt med idoler. Redan då var inte Tinker bäst (bland annat Frischkneckt och Djernis var ju avsevärt bättre). Men han var cool. Se bara på den här bilden: 

Nu är Tinker rätt gammal men han tävlar fortfarande i långa lopp och vinner fortfarande ibland i mindre sammanhang. Men i det stora hela lever han ett ganska enkelt liv och för en anonym tillvaro på Instagram. På hela Instagram kan det inte finnas en snällare människa. Alla inlägg börjar med ”Hello everyone” och han är väldigt ”happy”, grateful” och ”blessed”. 

Förutom att jag har tänkt på Tinker så har jag tränat. Jag har haft förkylningssymptom utan att direkt bli sjuk. Så har det hållit på ett par veckor. Ena stunden supervarm och seg, följande stund som en vanlig homo sapiens. Men träningen har gått hyfsat. Jag har skippat alla gympass i ett par veckor för att orka med livet och nyckelpassen. Det har funkat men jag börjar bli plufsig som en amöba så nästa vecka får jag ta tag i styrkan igen. Det ser jag fram emot! Men jag går framåt vilket är trevligt. För att ta ett exempel ur träningsdagboken så körde jag 11.11 3×10 på 311, 301, 297 watt. Med andra ord så föll jag igenom rätt rejält. Igår, 9.12, körde jag 4×8 på 319, 319, 316, 321. Mycket siffror för att visa på någon sorts utveckling. 

Sen har jag köpt nya handdukar till toaletten men eftersom jag inte har en sån blogg där jag skriver bara en massa blaj så tackar jag för mig. Vi ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: