Squirt Lube med mera

Följer du mig på Instagram såg du för ett par veckor sedan att jag fick produkter från Squirt. Den uppmärksamme ser också lite andra produkter än bara kedjevaxet (chamois creme och tvättmedel för att vara exakt) men nu snackar jag kedjevax för kedjevax har jag testat. 

Kedjevax lägger man på kedjan. Men före applicering kan man gärna tvätta kedjan ordentligt, det är i alla fall så Squirts instruktioner lyder. Men jag är en rebell så jag applicerade vaxet på en ren kedja, en supersmutsig och en slarvigt tvättad med rostfläckar. Alla scenarion funkade men man borde väl göra enligt instruktionerna för bästa resultat. 

Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att säga något poetiskt om kedjesmörja. Men Squirt funkar fint och framför allt för torrare och renare förhållanden verkar den kanon. Mucoff wet och dry rankar jag lite lägre, medan på basen av mina erfarenheter hittills jag troligen skulle välja Dynamic om jag behövde en produkt to rule them all. Men för torrt före och för den som orkar hålla drivpaketet rent mellan varven är Squirt ett fenomenalt alternativ. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: