Jag har börjat med Swift

Nej, rubrikren var bara click bait. Jag har inte börjat med Swift. Jag testade det ett par gånger i vintras men det var tråkigt på ett ovanligt tråkigt sätt. Ge mig siffror, ge mig helst watt och sen kanske en bra tv-serie så är jag nöjd. Så jobbar jag. 

Den här veckan har jag dock knappt jobbat. Om man med jobbat menar tränat. Det har varit vilovecka och då mår jag ofta rätt skit de första dagarna och nu fick jag mig också en finfin förkylning. Men jag vilade stenhårt hela veckan så nu till helgen blev jag helt ok igen. Så igår klämde jag till med ett förvånansvärt lyckat intervallpass. Idag körde jag först solodistans i 1.40 tills elitkillarna Petter, Rasmus och Kennet kom ikapp mig. Fram tills att de träffade mig hade jag snittat ca 193 watt. Efter att jag hakat på dem och trampat 30 minuter i deras sällskap var snittet upp i 214. Körde de alltså lite hårdare än jag? Är påven katolik? Nåja…nu hade jag mtb med 2×361 dubbar i däcken och de körde mer lättrullat så helt uselt är det inte. Men jag kom hem med 3 h på klockan och 216 W i snitt vilket är högt för mina distanspass. Hur högt? Somnapåsoffaneftermatenhögt. 

På tisdag ska jag köra Padilla-test är det tänkt. Formen är rätt usel men fattar inte varför jag skulle hemlighålla med sånt så lägger väl upp hela resultatet på bloggen när det klarnar hur det gått. 

Frid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: