United states of nåja

Snart börjar jag träna igen. På riktigt. Med watt och så. Egentligen skulle jag börja med ”riktig” träning i måndags men plötsligt ville en person köpa mina Garmin Vector 2 och eftersom jag hade haft lite strul med dem i våras/somras så var jag inte alltför fäst vid dem (fick till sist helt nya på garantin). Pengarna räckte precis till ett Power2Max NGeco Rotor 3d24 110-4s (pust!) så jag tror jag bytte upp mig. Men det återstår att se. Det är ju löjligt att inte kunna dra igång träningen utan effektmätning så visst har jag hållit igång i veckan. Styrketräningen försöker jag komma igång med men där går det trögt. Jag har inte fått någon vana ännu vilket delvis är lugnt för jag gör det mest som hobbyverksamhet. 

Sen gjorde jag min utmaning också…det vill säga jag sprang till jobbet och tillbaka. Det är ”bara” 2×8.5 km men för mig var det galet långt. I och för sig har det varit roligt med lite löpning nu under mellanperioden. Samtidigt känner jag att löpning stjäl energi från all annan träning (jag rinkbandar, gymmar och cyklar med löpstela ben). När löpningen dessutom innebär en rätt stor skaderisk och stjäl tid från vettigare träning så lär jag nog prioritera ner löpningen rejält. Kanske ett pass i veckan? Det är ju inte så att det är jätteroligt heller så någon stor personlig förlust är det inte att löpa så lite som möjligt. 

Idag är det söndag. Söndag betyder utomhuscykling. Dubbdäcken har åkt på vilket inte är någon större fröjd. Men utomhusluften är fortfarande värd besväret. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: