Soffan del 2

Det löps i soffan. Eller löps och löps; det lufsas i soffan. Jag har nu i hela två veckor hållit mig till planen om att löpa två korta rundor i veckan. Det har blivit 4.2 km långa rundor vilket förvisso är skrattretande men också nödvändigt. Idag, på den fjärde rundan sprang jag första gången utan att smärtan låg och pyrde där i askan. Just dagens runda var en svindum idé för tidigare under dagen hade jag kört mtb på regntunga grusvägar i drygt två timmar följt av gräsklippning. Så nu fick ni lite skryt och samtidigt ett tips hur man inte ska träna.  

Jag har också hunnit med säsongens sista landsvägsrunda. Eftersom jag inte cyklat på en vecka kom watten lätt och årets mellanmjölkigaste pass kunde antecknas i träningshäftet. 250 W i två timmar med jämn fart är något som jag sällan sysslar med annars.

En del av mig ville kanske försvara ledningen jag hade i GIF Mtb Cup. Men…mentalt har jag redan avslutat säsongen även om det finns en gnutta form kvar. Men brist på tävlingsredskap bidrog förstås också. Men stort tack till GIF som ordnat en suveränt fin cup! Jag blev till sist tvåa och fick en pokal och produkter från Muc-Off.

Inkommande vecka kommer det en ny mtb med mitt namn på (bildligt talat – i själva verket heter den Trek och det gör inte jag). Tyvärr ska jag och familjen till Rhodos så cykeln får vänta lite. Men jag är smått exalterad inför cykelns ankomst. Det blev en sådan här (men med en dropper och mina ”gamla” hjul, dvs DT Swiss XMC 1200):

Annonser

2 tankar om “Soffan del 2

  1. deadmeat83 skriver:

    Vad kör du för storlek och hur lång är du? Står inför ett ev köp och vill ha lite kött på ma /Lundby

    • vagcyklist skriver:

      21.5 och 188 cm och sadelhöjd 80 cm o styrstam 8 cm. Min generella rekommendation är att om man nära övre gränsen vad gäller Treks rekommendation ska man gå på den större storleken. Top fuel har väldigt låg stack! Maila vagcyklist@gmail.com om du har fler frågor. Ibland missar jag kommentarerna på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: