Brytningstid

Jag beställde prylar för en mindre förmögenhet idag. Det som är deprimerande är att allt på listan är nödvändigt men allt är också väldigt tråkigt. 

I söndags cyklade jag i skogen med torggänget. Föret var ställvis helt ok, men också ställvis helt bedrövligt. I den mån jag cyklar utomhus närmaste tiden blir det pass på landsvägen framöver. Jag lär inte cykla i skogen på en månad eller så. Det där med lera romantiseras helt i onödan. I mitt tycke mår nog stigarna bäst av att det cyklas mer sparsamt på dem under de våtaste perioderna. 

På tal om träning och sånt kan jag nämna att jag har vilovecka nu. Det var nog i grevens tid måste jag säga. Jag tycker jag tränat rätt hyfsat hittills men det finns onekligen saker att jobba med. Förutom det fysiska borde jag helt tydligt bli bättre att cykla i skogen helt enkelt. Det har tydligen skett en stravaexplosion i vinter för det har cyklats snabbt här i trakten. Delvis ser jag risken med att bli totalt förnedrad till sommaren även på det lokala planet, men delvis ser jag bara min egen plan och litar på den. Men det är som det är. Det kunde sannerligen vara värre. Jag kunde ju cykla för Quick-Step. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: