Segheten

Det fanns inte mycket positivt i tankarna i dag. I ett skede beslöt jag mig för att a) skippa Seinäjoki och b) därmed besluta mig för att inte tävla alls i sommar. Men när jag pratade med farsan fick jag reda på att timotej blommar som bäst vilket kunde förklara min kaoshals och sega kropp. Så jag började med en ny kur antihistamin och ser vad det blir till. 

Sen kom regnet och jag tog cykeln till skogen. Där var det bottenlöst vått. Rötterna var hala och svårmanövrerade och jag kände mig totalkass. Men mitt i all kasshet kunde jag ana en strimma av hopp. Det går inte snabbt och jag har inget krut i benen men där fanns i alla fall lite flyt mellan varven. Men så mötte man en sjö av vatten och så var det kört igen. 

I morgon blir det kanske landsvägscykling. Sen torsdag något kort och hårt på mtbn, fredag något mellanlångt på mtbn och sen ett väckningpass på lördag. Men andra ord sju raka cykeldagar före ett långlopp. Kanske inte exakt som jag vill ha det men med a)formbrist och b)tävlingsbrist och c)målen längre fram har jag inga direkt alternativ. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: