Ändrade planer etc etc osv

image

Jag hade tänkt fara på mysrunda och socialiser i går men jag fick inte till livspusslet och hann därmed inte sticka i väg inom rimlig tid så det fick vara helt enkelt. I stället satte jag cykeln i bilen och for ut till Pörkenäs för att testa Fäbodaloppets bana. 15 km grusväg och stigar av lätt karaktär men trots lättheten blir man ju andfådd av att cykla. Första varvet körde jag på ganska bra till stora delar så jag skulle få en uppfattning om varvtiderna på tävlingen. Trycket finns inte riktigt där det gick ändå hyfsat fort.

Den svåraste stigen har fått sig en dos flis så nu är den stigen supersnabb och lätt när den tidigare var ganska teknisk och avgörande. Hur som helst är banan fin. Absolut en bra långloppsbana vill jag påstå. Jag är nu nästan säker på vilka partier som är de avgörande.

Sen efter att jag på första varvet kört till mig ett KOM och ett par andraplatser blev jag sugen på fler KOM. På andra varvet blev det alltså mest ett enda frihjulande, kollande av linjer och lite KOM-jagande. Det blev ett KOM på en stig där jag vet att jag är snabb men där jag aldrig attackkört förr. Sen blev det ett par försök på en annan stig där jag kom ganska nära men efter två försök gav jag för att det varit nära ögat för många gånger. Stravarace mot klockan är ju kul på sitt sätt men speciellt ensam är det ju lite småfarligt att försöka sig på för åtminstone jag blir lite oförsiktig när Stravaklockan tickar. Strava-appen får nog åka i malpåse över vintern nu så man hålls frisk och kry.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: