Bonusrunda med test av nya cykeln

New bike ride.

A post shared by vagcyklist (@vagcyklist) on

Massa minusgrader och hård vind lockade inte till cykling men det blev i alla fall en runda med nya cykeln. Planen var att ställa in dämparna men det blev mest pannkaka av den planen för varje stopp gjorde att jag fick köldskador. Nä. Nu överdriver jag.

Hur som helst var cykeln kanon. SRAM X01 funkade kanon och egentligen allt gjorde det. Enda lilla frågetecknet är styret som känns som ett ganska rakt frågetecken. Men eftersom jag har en 11 cm styrstam på cykeln just nu och råkar ha en 10 cm på hyllan i förrådet så tror jag att jag testar först med att göra hela reachen kortare. Eller så kör jag så här och ser om jag vänjer mig. Det sistnämnda är både enklast och billigast så jag kör på det först.

Vad gäller jakten på nya däck kan jag meddela att jakten är över. Jag läste lite fler test i går och efter det tyckte jag att jag var fullärd. Valet var sen ganska enkelt för jag valde helt enkelt ett däck med grepp, kurvgrepp och dessutom enligt tyskarna lägst rullmotstånd. Dessutom är däcken lätta också så om de håller vätskan på plats och har någon sorts stabilitet blir jag säkert nöjd. Det är ju ändå en halvbekanting som jag har beställt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: