Samma visa varje vår

image

Tre timmar skogshiphopande och jag vet inte om jag håller på med fel sport för i dag var det inte roligt många meter.

För det första hade jag en bakväxel som tyckte det var gulligt att föra kedjan in mellan kassetten och ekrarna. Sånt kan ju vara bedårande en gång men typ tionde gången blir man lite trött på hela beteendet. Dennhar aldrig förr varit sådan mot mig så det känns ju som ett svek att den är sådan mot mig när andra ser på. Blir pinsam stämning.

Sen så hamnade vi i något skede på en myr och troligen tog jag fel spårval ut på den myren (såg inte vart de andra for för att jag hade det mysigt med bakväxelföraren) eftersom jag trampade ner mina 44:or i kallt myrvatten några gånger. Det var lite trist för det gjorde ju att jag tappat känseln i fötterna före rundan var över (men känseln kom tillbaka sen i duschen så allt är frid och fröjd).

Men sen har jag ju ett lite större problem i och med att jag inte kan cykla i skogen längre. Jag var så urkass och livrädd för den spåriga blankisen (den var ute efter mig, det vet jag) att jag blev lite sur på mig själv att jag när drömmar att tävla lite om ett par månader. I dagsläget ter det sig helt orimligt att något sånt skulle lyckas. Men när jag nämnde om detta åt min fru sa hon att jag ”vaaaaaarje vår gnäller om samma sak” så insåg jag att det är kanske så här det brukar vara. Tack och lov tävlas det inte på is. Det finns också lite tid till korrigering.

Men trots att just ingenting blev som tänkt i dag är det väl bara att dra upp snoret och komma igen. Fysiskt inbillar jag mig fortfarande att jag är på rätt spår och om jag bara lyckas matcha strumporna på rätt sätt kanske det reder upp sig till sist.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: