Köpa skidor och övriga existentiella frågor

Så här upplever jag vintern:

Snöskottning, torr hud, fingrar som tappar känseln. Jorden är inte skapad för oss människor. Isbjörnarna är skapelsens krona.

Med detta i tankarna framstår det som ett under att jag med relativt seriöst intresse tittat på nya skidor. Jag var nära att köpa i förrgår i Vasa och jag var fem före igår i hemstaden och jag var ännu närmare idag. Men förnuftet säger att jag spenderat tillräckligt på motionsdelen just nu (jag väntar ju faktiskt på en cykel und so weiter) och därför lär jag kanske avvakta.

Men det är roligt att se att köpbeteendet från cykelvärlden följer med en in skidköpandet. Trots att jag är en skidåkare på Alivio-nivå så sneglar blickarna förbi den vettiga Deore-nivån upp mot XTR för att jag sen börjar inbilla mig att jag behöver XT-skidor. När jag kanske borde ha skidutrustning som är en mix av Deore och SLX.

Imorgon är det dags för en galenskapstradition har jag tänkt. Var kan man då läsa om detta? Jo, på er favoritblogg förstås! Nä, jag skojade bara: ni kan bara läsa om mina äventyr på den här bloggen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: