Livet är en fest del 2

Idag har jag varit sjuk tre dagar och hemma från jobbet i två. Jag mår bättre och jag är piggare och hade räknat med att jobba imorgon. Därför blev jag tvungen att fara in en sväng till jobbet ikväll och reda upp saker som glömts bort pga att jag legat på soffan och febersovit senaste dagarna. Tyvärr blev jag lite nedstämd när jag kom hem och lade mig på soffan för att vila för att jag känt mig svag i trapporna på jobbet. Domen blev feber på över 38 grader vilket delvis inte känns så farligt men antyder att jag måste ha varit med marginal över 39 senaste två dagarna när jag knappt orkat ur soffan på flera timmar. Jag är kanske ganska sjuk fortfarande.

Det här betyder ju förstås att det inte blir något träningsläger med start inkommande helg utan jag får hoppas på att att vara frisk till helgen och sakteliga dra igång träningen under nästa vecka. Det behöver knappast sägas att detta är jätteproblematiskt för man blir ju inte bra på att cykla när man ligger på soffan och spyr och har feber. Men det är som det är. Jag är inte bitter…det är klart jag är bitter!!!

Annonser

4 thoughts on “Livet är en fest del 2

  1. MrL skriver:

    Som tröst kan jag informera vag cyklist att man får bärs först KL 5, inte 4 här på flygfältet på väg till Mallorca

  2. Kennet skriver:

    Om man utgår ifrån att energin [E] är konstant så borde du ju efter en veckas magafar vara betydligt snabbare än före, åminstine enligt Einsteins cykelteori: E = mc2, där m = massan och c2 = en cyklists fart i kvadrat -> c = SQR(E/m). Även W/kg blir ju bättre av ett ordentligt magafar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: