Apprecension – What to wear cycling

Visst har ni också längtat efter att inte behöva tänka själv t.ex. när det gäller svåra val i livet som att klä på sig? Nähä…det har ni alltså inte. Hur som helst finns det numera en app som hjälper en att välja kläder inför cykelturen.

Appen heter What to wear cycling och är precis så onödig som det låter. Appen finns åtminstone till Apples produkter och kostar 2,69 €. Jag kan väl tänka mig att någon välavlönad MEMIL som av ren trendkänslighet börjat cykla för ett år sedan inte kan leva en dag utan denna.

Hur funkar det? Vad gör den? Appen känner av var du är just nu och utnyttjar väderleksrapporterna till att ge klädselrekommendationer.

20140326-192333.jpg

Beroende på om man är varm eller kall till naturen kan man ställa in så appen tar detta i beaktande.

20140326-192444.jpg

I mitt tycke är rekommendationerna som appen ger ganska korrekta. Det finns också förklaringar i appen så om man inte vet skillnaden på en balaclava och en skull cap behöver man inte ligga sömnlös och fundera. En del av mig vill ryta till om nutidsmänniskans hjälplöshet, men under perioder av väldigt växlande väderlek (med stora temperaturskillnader från dag till dag) så funkar ju appen minst lika bra som att kolla in yr.no eller motsvarande och dra egna slutsatser. Om du inte har appen är det väl ingen större idé att köpa den. Men visst, har man en blogg kan man ju ladda ner den och testa och skriva lite nonsens om den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: