Värdelöst

Nästa år kommer jag att vara lat från oktober till april och inte förbruka en endaste kalori. Det är ju helt värdelöst med alla förkylningar som man drar på sig. Värdelöst att träna upp sig mellan förkylningarna. Jag är ju helt kass nu igen och kassheten lär väl fortsätta hela sommaren. Det här blir ju inte till något.

It’s my blog and jag klagar if I want to.

Annonser

4 thoughts on “Värdelöst

 1. Janne skriver:

  Its the diet and the children! ät zink åtminston 30 mcg/daan. + 200 g finska bär om daan. + tvätta händerna och gå inte nära dina barn! 😉

  • vagcyklist skriver:

   Tvätta händer är jag bra på. Dieten är hyfsad men kan säkert förbättras. Zink har jag inte testat, käkar däremot vitamin D dagligen. Bär borde jag äta mer, ska gräva i frysen ikväll! Barnen är nog stora problemet här, 9/10 av sjukdomar startar hos dem. Jag skissar på en enorm kuvös att förvara dem i tills de blir äldre men frun är inte med på planerna…

   Men i detta fall börjar jag misstänka pollen… dottern fick hämtas från förskolan idag pga kraftiga pollenallergisymptom.

 2. Janne skriver:

  😀 själv hade jag junior ute i lidret under förkylningsperioden tills han blev tonåring! Ta du d-vitamin 1 mcg / viktkilo?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: