36:e plats i Botniacyklingen

Det gick som förväntat i dagens Botniacyklingen. Jag satt med lätthet med i klungan och vid 60 km började jag jobba lite aktivare. Tyvärr var jag inte bra placerad när tätkvartetten gick loss men det är väl tveksamt om jag hade klarat av att gå med. Hur som helst tog jag inga risker i spurten utan rullade in ungefär mitt i klungan på en placering som inte säger något om min faktiska kapacitet idag.

OM vi ska vara petiga var jag inte ens med på dagens lopp utan vad jag egentligen gjorde var att jag körde en runda med Väänänen på 84 km/ca 2:45. Men eftersom det nya inom cykelsporten (förutom Strava) är att man kollar in resultatlistor för att utröna sin egen förmodade prestation tänkte jag vara nöjd med att både få träna idag OCH få en hyfsad placering på ett lokalt lopp. Detta är helt gratis dessutom.

Grattis till Kennet för en riktig vinst och alla andra klubbkamrater som genomförde loppet med fina resultat! Äh, grattis åt alla överallt! Jag vill inte begränsa mig till klubbkamrater eller ens bara till cyklister.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: