Nä!

Ingen träning alls idag. Eller jo. Jag pendlade i planlöst tempo och om jag är snäll och lägger ribban lågt så kan det kallas träning. Men jag kände mig inte riktigt kry vilket betydde att jag gjorde träningen både kort och lätt.

Före jag hämtade barnen på dagis stack jag in en sväng på lokala Märkesklädaffären eftersom jag fått ett köpkort som skulle handlas upp. Men jag får bara beslutsångest av dyra kläder. Jag gick planlöst omkring och kom snarta fram till att det var en vinterjacka som jag behövde. Men sen fick jag en liten livskris när de sålde (fula) jackor som kostade 795 €! Betyder detta att jag är en snåljåp? Men man får ju faktiskt en cykel för sådana pengar. Eller om man räknar med att man har en vinterjacka i tre år och köper den för normalpris från t.ex. H&M får man för samma pris vinterjackor för 30 vintrar!

image

På tal om vinter så köpte jag en cykel från Bike Discount förra veckan. Men eftersom den kommer först om en dryg månad så vill jag inte ha en reservering på kreditkortet så länge eftersom jag ska på en utlandsresa snart. Jag avbokade beställningen följande dag, vilket gick bra. Men att få bort reserveringen har inte gått så lätt…tio mail till Tyskland och ett samtal till Visa senare borde allt vara fixat men det har inte varit någon promenad i parken.

Vad har jag beställt från BD? Jag återkommer till det. Senare i veckan ska jag presentera 29er hardtails i prisklassen 800-1300 €. Det känns som om jag numera har ganska bra koll på det segmentet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: